Over ons.

Wij zijn jouw internet & media partner voor al je online oplossingen.

Waar we voor staan.

Dit zijn wij.

Op 11 november 2015 is FRESH-DEV opgericht. Momenteel zijn Davey van Putten en Jesse Lafeber de trotse eigenaren van het bedrijf. Wat begon als een hobby is uitgelopen tot een heus succes.

De jongens van FRESH-DEV zetten zich in voor complete, op maat gemaakte online oplossingen. Deze oplossingen lopen uiteen van het realiseren van complete websites tot het inrichten van sociale media kanalen.

FRESH-DEV zet zich in voor unieke producten. Unieke producten die op maat worden gemaakt aan de hand van de wensen, huisstijl en lopende trends. Kortom: maatwerk oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

Ons team.

Davey van Putten

FRONT-END DESIGNER

Jesse Lafeber

BACK-END DEVELOPER

Onze werkwijze.

 • Kennismaking

  We beginnen met een vrijblijvend gesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf leren kennen. Aan de hand van al je wensen stellen wij een uitgebreide offerte op.

 • Planning & Documenten

  Wanneer we samen met jou tot een overeenkomst zijn gekomen, bespreken we de planning. Ook leveren wij alle benodigde documentatie op. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en wat je van ons kunt verwachten.

 • Ontwikkeling

  Wij realiseren je nieuwe website, webshop of webapplicatie en houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang. Gedurende het project overleggen we graag de keuzes met je. We werken samen aan het project, waarbij jouw input en mening van groot belang is.

 • Oplevering & Nazorg

  Wanneer jouw online product klaar is, ontvang je alle benodigde gegevens. Aan de hand van het soort product leveren wij uitgebreide nazorg, afgestemd op jouw wensen.

Onze samenwerkingen.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons, we helpen je graag!

Over ons

FRESH-DEV: Jouw internet & media partner! Al onze online oplossingen worden op maat geleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren, optimaliseren en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook voor sociale media doeleinden kun je bij ons terecht. Kortom, alles voor jouw complete online plek en presentatie.

Sociale Media

Informatie