Webapplicaties.

Maatwerk online automatisering.

Compleet pakket.

Uitgebreide functionaliteiten

Doelgerichte mogelijkheden die jouw bedrijf werk uit handen weten te nemen.

Altijd bereikbaar

De webapplicatie is op elke internetbrowser te gebruiken, ook op mobiele apparaten.

Modulaire opbouw

Door ons framework is de webapplicatie altijd uit te breiden of aan te passen in de toekomst.

In-browser apps.

Webapplicaties nemen veel werk uit handen. Ze kunnen worden ingezet voor prijslijsten, cloudoplossingen, productlijsten, planning tools en meer. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Hierbij kunnen uiteraard meerdere functionaliteiten of modules gekoppeld worden.

Ook onze webapplicaties worden geheel in de huisstijl van jouw bedrijf gerealiseerd. Daarnaast worden zowel de functionaliteiten als het design geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Hierdoor is de webapplicatie op elke computer, tablet en smartphone met een internetbrowser te gebruiken.

De webapplicaties worden modulair opgebouwd, waardoor deze later gemakkelijk uit te breiden of aan te passen is. Wanneer de webapplicatie meerdere gebruikers, lijsten, pagina's of functionaliteiten nodig heeft, kunnen wij dit voor je doorvoeren. Hiermee is de webapplicatie geheel klaar voor de toekomst.

Complete webapplicaties.

Prachting ontwerp

Mobielvriendelijk

Doelgericht

Zelf bijhouden

Uitgebreide functionaliteiten

Supportdienst

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons, we helpen je graag!

Over ons

FRESH-DEV: Jouw internet & media partner! Al onze online oplossingen worden op maat geleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren, optimaliseren en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook voor sociale media doeleinden kun je bij ons terecht. Kortom, alles voor jouw complete online plek en presentatie.

Sociale Media

Informatie