Sociale Media.

Laat mensen in contact komen met je bedrijf.

Complete pakketten.

Zakelijk Facebook

Facebook-pagina's en advertenties helpen mensen je te ontdekken, en om in contact te komen met je bedrijf.

Zakelijk Instagram

Mensen gebruiken Instagram om zich te laten inspireren en om dingen te ontdekken waar ze om geven.

Marketing

Vergroot de bekendheid, genereer meer vraag en geef de verkoop een boost. Vind nieuwe klanten en bouw relaties op.

Zakelijk Facebook.

Facebook-pagina's helpen mensen in contact te komen met je bedrijf. En Facebook-advertenties helpen mensen je bedrijf te ontdekken. Zorg voor een goede communicatie; Messenger, de berichten dienst van Facebook, kan je helpen de kracht van berichten te benutten om mensen waardevolle diensten te bieden.

Of het nu gaat om het vergroten van de bekendheid van je bedrijf of een nieuw product: met onze diensten en de hulpmiddelen van Facebook voor merkbekendheid kunnen mensen meer te weten komen over wat jij belangrijk vindt. Moedig mensen aan je website of winkel te bezoeken, je app te downloaden of producten te kopen.

Zakelijk Instagram.

Vergroot de bekendheid, zorg voor meer klanten en deel je verhaal met een zeer betrokken doelgroep. Met foto advertenties vertel je verhaal met een overzichtelijk, eenvoudig en prachtig creatief canvas. Je kunt vierkante foto's en foto's in liggende indeling gebruiken.

Profiteer van dezelfde visueel aantrekkelijke kwaliteit als bij fotoadvertenties, met de kracht van zicht, geluid en beweging. Je kunt video's delen die tot 60 seconden lang zijn en een vierkante of liggende indeling hebben. Of voeg een extra laag toe aan je campagnes zodat mensen kunnen vegen om in een advertentie meerdere foto's of video's te bekijken.

Marketing & Advertenties.

Vergroot de bekendheid, genereer meer vraag en geef de verkoop een boost. Samen met onze bedrijfshulp en de middelen van Facebook en Instagram kun je dit allemaal realiseren.

Met de advertentiemogelijkheden van Facebook en Instagram kunnen we jouw berichten, producten en diensten aan de juiste doelgroep laten zien. We zorgen voor meer vind-ik-leuks, meer leads naar je website en uiteindelijk een groter netwerk voor je bedrijf.

Bereik de mensen die voor jou het belangrijkst zijn. Zorg ervoor dat je met je advertenties de gewenste doelgroep bereikt. Dit kan met onze precieze doelgroepopties. We stellen de advertenties in op basis van locaties, interesses, gedrag en meer.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons, we helpen je graag!

Over ons

FRESH-DEV: Jouw internet & media partner! Al onze online oplossingen worden op maat geleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren, optimaliseren en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook voor sociale media doeleinden kun je bij ons terecht. Kortom, alles voor jouw complete online plek en presentatie.

Sociale Media

Informatie