Technische Ondersteuning.

Wij staan voor je klaar.

Technische support & adviezen.

Technisch Onderhoud

Het doorvoeren van systeem- en beveiligingsupdates.

Technisch maatwerk

Toevoegingen of aanpassingen aan elementen en codes van jouw website.

Persoonlijk Advies

Persoonlijk advies met uitgebreide verbetervoorstellen.

Altijd up-to-date.

Het hebben van een goed functionerende, mooie, professionele website; je ontkomt er niet meer aan. Iedereen moet tegenwoordig mee gaan met de trends, ook in het bedrijfsleven, dus ook met je zakelijke website. Maar het hebben van een goede website is nog niet alles. Je concurrenten doen hier namelijk ook aan mee; zij hebben waarschijnlijk ook een goede website.

Daarom is het belangrijk om ook na de oplevering van je nieuwe website continu te blijven verbeteren. Soms is het dan ook een goede keuze iets compleet nieuws uit te proberen, en je website aan te vullen met handige functionaliteiten of met mooie nieuwe elementen. De trends in de wereld van websites veranderen namelijk continu.

De technische mogelijkheden.

Beveiligingsupdates

Systeemupdates

Managed Content

Systeem onderhoud

Bewerking van codes

Verbetervoorstellen

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons, we helpen je graag!

Over ons

FRESH-DEV: Jouw internet & media partner! Al onze online oplossingen worden op maat geleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren, optimaliseren en onderhouden van websites en webapplicaties. Ook voor sociale media doeleinden kun je bij ons terecht. Kortom, alles voor jouw complete online plek en presentatie.

Sociale Media

Informatie